Wednesday, October 5, 2011

Book for Weekend

Minggu lepas time minum kopi @ coffee table, aku sesaja la belek2 buku yang ada kat rak tu..Ada satu novel ni, aku amik pastu belek2 baca gitu2 je la sambil2 minum. Sekali seketari boss aku cakap, "Saya ada atu buku ni, ada orang bagi hadiah tapi saya xbaca2 pun lagi. Nnt saya ambil bagi awak baca weekend ni," Terus dia gi amik kat bilik dia bagi aku..Aku pun, "errr..saya xtahu sempat baca ke tak ni". Pastu seketari tu cakap takpe take ur time...Huhu setakat ni buku tu belek pun tak lagi..ada elok je duk atas meja kat rumah. Bila ntah nak boleh baca. Kang aku pulangg je buku ni pastu cakap dah baca heheh..Tapi...kalau disuruhnya aku buat ulasan tak ke naya??

No comments:

Post a Comment