Thursday, October 27, 2011

Blog Update

Rajin pulak malam ni make up blog tukar layout semua..nampak sangat tak ada kerja ehehe (kerja banyak tapi buat2 lupa :P). 2-3 hari lepas tengok Master Chef Malaysia. Yang US punya version dah tengok dah. best sangattt..Versi Malaysia baru tgk episod 2. Harap2 best jugakla..Seronok tengok orang masak2 ni.. Tu yang tiba2 rajin update blog..sebab semangat tengok orang masak. Boleh macam tu eh?

6 comments:

  1. wauuu..puya..sedap mata aku memandang.....besar sehhh...mcm mana ko buat...aku nak buat besar gak lah...hehehhheh...cam ko

    ReplyDelete
  2. hehe puya tapi aku lagi suka layout yg dulu, mmg kena sgt ngan blog masak2 hg nih..:)

    ReplyDelete
  3. Eira,
    Haha wokeh..nnt aku ajar ko bila ko dtg umah aku..

    Paijah..
    Tu la pasal..malam semalam pi duk gatal tangan edit blog huhu...takpe nnt aku tempek2 gambar lauk kat header tu kekeke..

    ReplyDelete
  4. puya aku dah dpt besarkan..tp gambar x ikut besar...die kene edit satu2 pulak...ko nye boleh edit kt html ke..puas aku cari kt dlm html, x tulis tuk lebar dan tinggi kan gambar...huhuhuuu

    ReplyDelete
  5. eira, aku upload gambar dalam picasa web album dulu. tak pun upload ke dalam fb. lepas tu copy link dari fb tu je. nnt gambar jadi besar.

    ReplyDelete
  6. ooooo....akan aku cube....tq puya....

    ReplyDelete